Diensten

Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in uw woningen, kantoren en horeca bent u bij krindelektrotechniek op het juiste adres. Wij leveren de volgende diensten.

Adviseren

Krindelektrotechniek geeft u advies bij zowel nieuwe als bestaande elektrotechnische installaties waarbij de investeringen terugverdiend kunnen worden. Van wandcontactdoos, groepenkast, verlichtingsinstallatie, telefooninstallatie, intercominstallatie tot netwerkinstallatie.

LED Verlichting

Om prettig te kunnen werken, wonen en ontspannen is de juiste verlichting nodig. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten verlichting. Wij installeren ook dynamische en energiezuinige LED verlichting.

Intercominstallatie

Krindelektrotechniek voorziet ook in het adviseren en installeren van intercominstallaties.

Aanleg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is horeca-1024x683.jpg

Wij installeren zowel licht-, kracht- als zwakstroominstallaties. Van wandcontactdoos tot complete elektrische installaties, netwerkbekabeling en data aansluitingen kunnen wij voor u aanleggen. Wij verzorgen ook alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden in de horeca.

Renovatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is renovatie-1024x680.jpg

Heeft u een verbouwing gepland? Zorg er altijd voor dat uw elektrotechnische installaties in orde zijn en laat het werk over aan een specialist! Wij kunnen u van dienst zijn en u ontzorgen van het elektrotechnisch renovatiewerk.

Onderhoud

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderhoud-1024x715.jpg

Voor preventief, correctief onderhoud en kleine elektrotechnische werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Het maakt daarbij niet uit of de apparatuur door ons ge├»nstalleerd is of door een ander bedrijf. Wij voeren het onderhoud gewoon uit. 

Storingdienst

U kunt bij ons terecht voor al uw elektrotechnische storingen. Of u particulier of ondernemer bent, wij komen naar u toe om op een adequate wijze uw elektrotechnische storingen te verhelpen.