Wat zeggen onze klanten?

Perfecte service

Rated 5 out of 5
12 september 2023

Errol is zeer behulpzaam en vakkundig. Hij had de oorzaak van de stroomstoring snel gevonden en ik had binnen een half uur weer stroom. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Avatar for Desiree
Desiree

Oplossingsgerichte vakman

Rated 5 out of 5
10 september 2023

Ik heb Errol al met meerdere vragen gebeld. De gehele verlichting van een appartment met verouderde remote bediening, problemen in de meterkast, deuropener, dimmers, deurbel, buitenverlichting… Errol zorgt altijd dat het probleem wordt opgelost. Vriendelijk en kundig.

Avatar for Monique
Monique

Snel en accuraat

Rated 5 out of 5
1 augustus 2023

Reageert snel en accuraat. Werkzaamheden ( plaatsen van nieuwe groepenkast) geheel naar wens uitgevoerd . Had nog extra tijd en plaatste nieuw verlichtingspunt onder vermelding juiste groep daarvoor. Aanrader.

Avatar for Hennie
Hennie

Perfecte service

Rated 5 out of 5
16 juli 2023

Errol reageerde direct op ons verzoek mbt het aansluiten van een extra kookgroep in onze meterkast.binnen een dag afspraak gemaakt en de volgende dag was alles perfect aangesloten inclusief onze inductie kookplaat.Werkzaamheden zijn ook naar volledige tevredenheid uitgevoerd door Errol. Errol kan ik daarom ook aanbevelen als zeer kundig, en komt netjes zijn afspraken na.Dankjewel Errol!

Avatar for Janice en Patrick
Janice en Patrick

Wat vindt u van onze dienstverlening?