Wat zeggen onze klanten?

vakkundig, snel geholpen, vriendelijk

Rated 5 out of 5
22 november 2022

Toen ik plotseling zonder stroom kwam te zitten, hielp Errol me snel, hij was goed te bereiken en communiceerde eerlijk en duidelijk en gaf me keuzes. Hij dezelfde dag nog komen in afstemming met mijn beschikbaarheid.

Bij het uitvoeren van de reparatie communiceerde hij vriendelijk en vakkundig, dat vond ik erg prettig.

Een echte vakman en een aanrader voor elke (electra) klus.

Avatar for Anil Oedairam
Anil Oedairam

Professioneel, duidelijk en inventief

Rated 5 out of 5
18 november 2022

Voor het aansluiten van een inductiekookplaat in onze onlogisch ingerichte woning moesten nieuwe leidingen door het plafond worden aangelegd. Errol heeft deze klus uitstekend geklaard! Hij was duidelijk en open over de mogelijkheden en opties. Wij kunnen zijn diensten ten zeerste aanraden.

Avatar for Victor Kraak
Victor Kraak

Vriendelijk en vakkundig

Rated 5 out of 5
28 oktober 2022

Errol overdenkt de situatie, komt met een juiste diagnose, verkoopt alleen waar behoefte aan is en wat gewenst is. Technisch ontwikkelt, is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in zijn branche. Errol aan de lunchtafel is ook erg gezellig!

Avatar for Casper
Casper

Extremely Professional and Reliable service

Rated 5 out of 5
18 oktober 2022

Errol did a wonderful job in helping us out with electrical jobs like changes the switches, adding new connection, fixing broken connections, installing ventilation system in our house. He always completes the job neatly and properly. He always suggest nice ideas for the fixing the problems in a nice way.

Avatar for Divyesh
Divyesh

Wat vindt u van onze dienstverlening?